O kompaniji

Naša delatnost je projektovanje, proizvodnja i ugradnja aluminujumske i aluminijum drvo stolarije, proizvedene u saradnji sa vodećim evropskim kompanijama iz oblasti proizvodnje alumijijumskih profila, okova, stakla i pratećih materijala.

O kompaniji

Firma Prior Project d.o.o. osnovana je proleća 2012 godine. Sedište firme se nalazi u Beogradu u ulici Vojvode Stepe, opstina Voždovac. Firma je u statusu društva sa ograničenom odgovornošću. Specijalizovani smo za montažu čeličnih i aluminijumskih fasadnih sistema. Pružamo i usluge projektovanja, merenja, proizvodnje i montaže svih vrsta aluminijumskih fasadnih sistema.

Naša delatnost je projektovanje, proizvodnja i ugradnja aluminujumske i aluminijum drvo stolarije, proizvedene u saradnji sa vodećim evropskim kompanijama iz oblasti proizvodnje alumijijumskih profila, okova, stakla i pratećih materijala.

Odabirom kvalitetnih dobavljača repromaterijala (Schuco, Wicona, Alumil, Guardian, Fapim, Siegenia, i dr.) osigurali smo kvalitet naših proizvoda kojim uspevamo da zadovoljimo i najzahtevnije kupce koji žele da za uloženi novac dobiju maksimum.

U NAŠEM RADU NUDIMO SLEDEĆE USLUGE:

  • Izrade tenderskih ponuda
  • Projektovanje sistemskih i van sistemskih rešenja proizvođača Schuco, Alumil, Wicona, Etem, Tehnomarket
  • Tehnološka razrada projekta
  • Termičke analize pregrada
  • Statički proračuni aluminijumskih fasadnih sistema
  • Konsultantske usluge
  • Mašinska i CNC obrada proizvoda
  • Transport i montaža

Proizvode plasiramo uglavnom na domaćem tržištu, a fokus interesovanja sve više okrećemo prema inostranstvu. Precizno definisane procedure ponašanja svih zaposlenih u proizvodnim procesima garancija su visokog kvaliteta finalnih proizvoda.

Velika prednost Prior Project predužeća je u posedovanju visoko stručnog kadra, predanosti poslu, visokom kvalitetu svih naših proizvoda, odgovornosti prema korisnicima naših proizvoda i usluga u smislu poštovanja rokova isporuke i ugradnje kvalitetnih proizvoda.

Konstantnim praćenjem trendova u svetu, usavršavanjem zaposlenih kao i proizvodnih kapaciteta, u mogućnosti smo da pružimo našim kupcima najkvalitetnije proizvode.Naša firma je u početku imala 3 zaposlena, a danas zapošljava 26 visoko stručnih osoba, diplomiranih inženjera mašinstva, arhitekture, građevinarstva, te visoko obučenih majstora, montera i drugog stručnog osoblja.

Prior Project ulaže značajna materijalna sredstva za konstantno usavršavanje stručnih kadrova kroz razne seminare, i stručnu literaturu kao i unapređenje tehnološke opremljenosti kroz nabavku savremenih mašina i ostale opreme prateći time sve tehnološke inovacije u svetu.

STRATEGIJA

U cilju unapređenja usluga i proizvoda, naša strategija zasniva se na konstantnom poboljšanju kvaliteta a sve u svrhu što boljeg zadovoljavanja potreba naših korisnika koji nam ukazuju svoje poverenje. Za naše kupce mi smo pouzdan i siguran partner koji primenjuje najviše standarde poslovanja i koji garantuje visoki kvalitet usluga. Posebnu vrednost dajemo inovacijama, prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti i postavljanjem tržišnih trendova.

MISIJA I CILJEVI

Misija naše firme je stvaranje snažne kompanije, koja ce biti lider u oblasti kojom se bavi kako u našoj zemlji tako i u zemljama okruženja. Svoju misiju ostvarićemo putem neprestanog ulaganja u kvalitet i inovativne proizvode. Naš cilj je da razumemo naše klijente i aktivnosti koje obavljaju u svom životnom ili poslovnom prostoru i da našim proizvodima taj prostor učinimo još kvalitetnijim. Samim tim da ostanemo poželjan partner, poznat po visokom kvalitetu usluga, poštenim i brižno negovanim odnosima i zaštiti interesa naših kupaca i partnera.